Fero-term trgovina

Kada se prisjetimo 1991. godine, kada je kompanija Fero-Term osnovana u Zagrebu, ne čini nam se da je proteklo mnogo vremena do danas, kad se profesionalnim i produktivnim poslovanjem prometnula u lidera u maloprodaji i veleprodaji  keramičkih pločica, sanitarne opreme i opreme za centralno i solarno grijanje u Hrvatskoj.

Profesionalnim i proaktivnim  pristupom poslovanju na naše su prostore među prvima doveli svjetske trendove uređenja interijera, koje predstavljaju u svojim atraktivnim izložbeno-prodajnim salonima.
Isto tako među prvima su omogućili uvid u renomirane dizajnerske brendove kupaonske opreme na jednom mjestu, eliminirajući tako nuždu kupovine u inozemstvu. 

Stavljajući potrebu kupca na prvo mjesto i poštujući njegovo dragocjeno vrijeme, takvu politiku poslovanja kompanija njeguje i danas, želeći na jednom mjestu u što ugodnijem prostoru ponuditi sve potrebno od asortimana keramičkih pločica, sanitarne opreme i opreme za centralno i solarno grijanje.

Ponuda kompanije Fero-Term obuhvaća najnovije tehnologije koje podrazumijevaju visoku energetsku učinkovitost, a koja je neizostavan preduvjet suvremenog ekonomskog ustrojstva svijeta. O atraktivnosti i kvaliteti ponude kompanije Fero- Term svjedoči sve veći broj klijenata koji  s punim povjerenjem prepuštaju delikatan zadatak opremanja svog životnog prostora.

Kompanija Fero-Term je tijekom 20-godišnjeg uspješnog poslovanja postala brand kojem se s povjerenjem obraća veliki broj kupaca u trenutku kada se upuštaju u avanturu uređenja doma.
Kontinuiranom edukacijom djelatnici prate najnovije tehnologije i trendove  koje predstavljaju  u  svojim izložbeno-prodajnim salonima i nude  isključivo vrhunske proizvode i usluge u području keramičkih pločica, sanitarne opreme i opreme za centralno i solarno grijanje. Otvaranjem poslovnica diljem Hrvatske uspješno je izgrađen prepoznatljiv imidž i tradicija kvalitete temeljeni na velikom broju zadovoljnih klijenata.

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *